Illustrasjonsbilde av lyspære og ideer

“Duktiga marknadsförare är ’matchmakers’. Vi hittar sätt att sprida erbjudanden till människor som vi vet kommer älska dem, och inte till de som sannolikt kommer älska dem.”

April Dunford
Marknadskonsult, föreläsare och författare
Det här får du som annonsör
En självbetjänande plattform
Kobler-plattformen är enkel och intuitiv, och ger dig alltid tillgång till redaktionellt innehåll som är relevant för dina annonser.
Utbildning
Vårt Customer success-team står redo att hjälpa dig och ge dig den inledande utbildning du behöver för att komma igång med din första kampanj.
Rådgivning
När du behöver hjälp längs vägen så finns vår separata supportsida. Där får du hjälp med de frågor du funderar över. Oavsett om du föredrar att få hjälp genom videos, FAQ-sidan eller genom direktkontakt med en rådgivare. Vi finns här!
Uppföljning
Nya verktyg och lösningar innebär ofta en period av osäkerhet och inlärning. Men känn inga tvivel, vi är här för dig. Du som kund är det viktigaste för oss. Vi finns med och vägleder dig tills det att du är redo att stå på egna ben.
Teknisk support
Om det finns utmaningar som du inte kan lösa på vanligt sätt kan du när som helst kontakta vår tekniska support.
Inspiration!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn, så lovar vi att du får alla viktiga nyheter direkt i din mejlkorg eller i ditt flöde.
Vanliga frågor
Philip Ortegren 2021
Philip Örtegren