Det här får du som publicist
Tillgång till ett unikt ekosystem
Annons-ekosystemet är riktat mot det som är unikt men dyrt att producera och sälja - redaktionellt innehåll. Efterspörseln kommer från stora och små regionala, nationella och skandinaviska byråer och annonsörer.
Säker kanal för målriktning
En säker kanal för annonsörer att kommunicera med läsare baserat på intresse och läge, utan behov av första- eller tredjepartsdata.
Utnyttjande av innehåll och nyhetsbilden
Med AI i plattformen, gärna kombinerat med språkmodeller som chatGPT, har annonsören ett kraftfullt verktyg för att förstå och dra nytta av målinriktning mot allt relevant redaktionellt innehåll, inklusive det som är känsligt.
Konkurrens
Kobler främjar en levande adtech-miljö och konkurrens med de andra plattformar du har. Mycket av detta drivs av annonsörernas önskan att bli placerade i en relevant och passande kontext.
Juridisk trygghet
Ingen användning av persondata eller cookies gör att behovet av samtycke inte finns. Du förblir även ägare av ditt innehåll. Sammanfattningsvis finns det ingen läckage av data.
Kostnadseffektiv integration och drift
Du ger oss tillgång till ditt innehåll, och vi sätter upp en direktintegration (Prebid eller Livewrapped), eller för att komma igång, RTB. Du är igång på bara några dagar. Allt är automatiserat och kräver minimalt underhåll.
Kommersiell segmentering
Du skapar dina egna säljbara målgruppssegment över dina varumärken, med kvaliteten från Kobler. Ett API möjliggör enkel import till din bokningslösning och annons-server.
Nöjda läsare
Ökat förtroende och mindre annonsslitage då annonserna upplevs som relevanta för ditt innehåll.
Karim Ghouas 2021
Karim Ghouas