Kort Forklartbanner EN

“Vi har använt Kobler sen våren 2020. Då vi har en bred produktportfölj har vi haft många olika kontextuella kampanjer live, både under kortare specifika perioder samt som always on. Att relevans är viktigt har visat sig tydligt i kampanjernas resultat som vi är mer än nöjda med. Plattformen är enkel och användarvänlig och ger en full kontroll.”

Åse Vangstad
Avanza
1vs3 gen
Den teknologiska utvecklingen av kontextuell marknadsföring, från 1:a generationen till nuvarande 3:e generationens kontextuell marknadsföring.
Det här får du som annonsör
En självbetjänande plattform
Kobler-plattformen är enkel och intuitiv, och ger dig alltid tillgång till redaktionellt innehåll som är relevant för dina annonser.
Utbildning
Vårt Customer success-team står redo att hjälpa dig och ge dig den inledande utbildning du behöver för att komma igång med din första kampanj.
Rådgivning
När du behöver hjälp längs vägen så finns vår separata supportsida. Där får du hjälp med de frågor du funderar över. Oavsett om du föredrar att få hjälp genom videos, FAQ-sidan eller genom direktkontakt med en rådgivare. Vi finns här!
Uppföljning
Nya verktyg och lösningar innebär ofta en period av osäkerhet och inlärning. Men känn inga tvivel, vi är här för dig. Du som kund är det viktigaste för oss. Vi finns med och vägleder dig tills det att du är redo att stå på egna ben.
Teknisk support
Om det finns utmaningar som du inte kan lösa på vanligt sätt kan du när som helst kontakta vår tekniska support.
Inspiration!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn, så lovar vi att du får alla viktiga nyheter direkt i din mejlkorg eller i ditt flöde.
Kom igång på 1-2-3!
1. Kontakta oss
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
2. Onboarding
Vi tar dig tryggt genom vår onboarding-process som ger dig all den information och utbildning du behöver.
3. Skapa kampanjen
Du är nu redo att skapa din allra första kampanj.
Enkel rapportering
Rapportera enkelt när som helst under kampanjen med egna skärmbilder av annonsplaceringen.
Philip Ortegren 2021
Philip Örtegren