Illustrasjons foto

“Vi har använt Kobler sen våren 2020. Då vi har en bred produktportfölj har vi haft många olika kontextuella kampanjer live, både under kortare specifika perioder samt som always on. Att relevans är viktigt har visat sig tydligt i kampanjernas resultat som vi är mer än nöjda med. Plattformen är enkel och användarvänlig och ger en full kontroll.”

Åse Vangstad
Avanza
Det här får du som jobbar på en byrå
En självbetjänande plattform
Koblers plattform är enkel, intuitiv och ger dig ständig tillgång till redaktionellt innehåll som är relevant för just dina annonser.
Utbildning
Vårt Customer Success-team står redo att hjälpa till och ge dig den utbildning du behöver för att komma igång med din första kampanj.
Rådgivning
När du behöver hjälp finns vår dedikerade supportsida. Här får du antingen genom kontakt med en av våra rådgivare, videos eller FAQ-sidan hjälp med alla dina frågor. Vi finns alltid här för dig!
Uppföljning
Nya verktyg och lösningar innebär ofta en period av osäkerhet och inlärning. Därför finns vi alltid där för att hjälpa dig att komma igång, till dess att du känner dig redo att stå på egna ben.
Teknisk support
Stöter du på hinder är du alltid välkommen att kontakta vår tekniska support.
Inspiration!
Få alla viktiga nyheter direkt i din mailkorg genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi finns även på LinkedIn!
Vanliga frågor